°C 20

Kretanjem do zdravlja od malih nogu

12.10.2018.

Ivana Ćurić

Ovogodišnji Dječji tjedan u Velikoj Gorici koji sutra završava posvećen je sportu i kretanju, a da su se aktivno priključili tomu pokazali su i mališani iz Dječjeg vrtića Lojtrica koji su kroz cijeli tjedan uživali u raznim aktivnostima.

Dječji vrtić Lojtrica jedini je velikogorički vrtić u kojem se provodi redoviti desetosatni sportski program. S ciljem obilježavanja Dana kretanja 11. listopada program je prezentiran u dvorani dječjeg vrtića.

U vanjskom prostoru organizirane su sportske aktivnosti u suradnji s roditeljima kineziolozima i vanjskim suradnicima koji provode kraće sportske programe u vrtiću, a da ne biostali bez energije pripremali su se i slatki zdravi zalogaji.

-Posebno lijep i sunčan dan koji poziva na kretanje, raznovrsnost rekvizita, sprava i aktivnosti potaknuo je djecu svih uzrasta na ugodno druženje. U Dječjem vrtiću Lojtrica živi i projekt "Jedimo zdravo i odgovorno", stoga su u danu palačinki i vafla kojeg održavaju svake godine posebne bile i palačinke koje su pripremljene od raznih vrsta brašna, zobeno, heljdino, bučino brašno, uz partnerstvo s roditeljem djeteta našeg vrtića-poručili su iz vrtića u kojem su mališani ovog tjedna posebno uživali.

Galerija slika

Kretanjem do zdravlja od malih nogu Kretanjem do zdravlja od malih nogu Kretanjem do zdravlja od malih nogu Kretanjem do zdravlja od malih nogu Kretanjem do zdravlja od malih nogu Kretanjem do zdravlja od malih nogu