Novosti Sport Događanja

Krešimir Ačkar kandidat HDZ-a za gradonačelnika Velike Gorice

23.02.2021. / Redakcija

Na večerašnjoj održanoj sjednici, Gradski odbor HDZ-a Velike Gorice jednoglasno je izabrao Krešimira Ačkara za kandidata stranke na predstojećim lokalnim izborima, javljaju iz stranke.

- Zahvaljujem kolegicama i kolegama na iskazanoj potpori i izglasanoj kandidaturi za gradonačelnika Velike Gorice. Prolazimo kroz izazovno vrijeme nakon velikog potresa i još uvijek aktualne pandemije koronavirusa, vrijeme u kojem je Velika Gorica pokazala da ima veliko srce. Pred nama su lokalni izbori u svibnju na kojima očekujem pobjedu, a što nam potvrđuju i rezultati provedenih predizbornih istraživanja. Naša kampanja bit će naš svakodnevni rad na projektima za naše sugrađane i svakodnevna suradnja s njima. Svi mi zajedno smo Velika Gorica. Ono što osobno obećajem je da o svojim protukandidatima neću reći niti jednu lošu riječ - poručio je Krešimir Ačkar.

Krešimir Ačkar je predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Velike Gorice, zastupnik u Hrvatskom Saboru te obnašatelj dužnosti gradonačelnika Velike Gorice, a bit će i nositelj liste HDZ-a za Gradsko vijeće.

Podijeli