Novosti Sport Događanja

Kako biti što vidljiviji na internetu saznajte na novoj Google Digitalnoj garaži

08.06.2019. / Petar Brnada

Velikogorička razvojna agencija VEGORA priprema novo besplatno predavanje Google Digitalne garaže, na kojoj će se govoriti o SEO optimizaciji web stranica.

Bit će to prilika da od stručnog predavača, Krešimira Koružnjaka iz Algebre, naučite kako pravilnom optimizacijom pomoći klijentu pronaći vaš sadržaj na internetu, na koje načine to postići i kako odabirom učinkovitih metoda uštedjeti vrijeme i resurse.

Naime, ako ste mislili da Google ili druge tražilice neke stranice slučajno stavljaju na svojoj prvoj stranici, prevarili ste se!

-Kada krenete pretraživati neki proizvod ili uslugu, upisujete neki pojam te će vam tražilica izbaciti popis rezultata web stranica. Ljudi obično posjete internet lokacije koje se nalaze na među prvim stranicama tražilica, potrudite se biti među njima i optimizirajte svoje stranice za internetske tražilice- poručuju iz VEGORE.

Predavanje će se održati  u srijedu, 12. lipnja, u vremenu od 17:00 – 20:00 sati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici, Zagrebačka 37, a svoje mjesto možete osigurati OVDJE.

Iz VEGORA-e također napominju da ukoliko niste u mogućnosti doći, rok odjave je 10.06.2019. godine iz organizacijskih razloga.

Podijeli