Novosti Sport Događanja

Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke

23.04.2018. / Ivana Ćurić

Djelatnici VG Komunalca uz pomoć VG Vodopskrbe jutros su prionuli redovnom proljetnom čišćenju jezerca u parku dr. Franje Tuđmana.

Jezero se čisti od mulja, uvelog bilja, te različitih predmeta koji tijekom godine završe na dnu jezerca. Prethodnih godina tu su pronađene razne igračke, dječje cipelice, i crvenouhe kornjače, pa čak i bicikl. Ovoga puta nije bilo prevelikih iznenađenja.

- Njaviše su to grane od bilja, nekoliko limenki te su pronađene i jedne "kroksice"-kratko su prokomentirali djelatnici  VG Komunalca. Po čišćenju jezerca VG Komunalac će sanirati rubove jezerca i foliju, te očistiti vodoskok.

Tijekom čišćenja na sigurno su izvađeni svi stanovnici jezerca u centru grada japanski šarani, kornjače, male ribice, a na sveopće oduševljenje najmlađih prolaznika koji su budnim okom pratili čišćenje i upoznali se sa životinjama.

Galerija slika

Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke Iz jezerca izvađene "kroksice" i limenke

Podijeli