Novosti Sport Događanja

Iz Javne vatrogasne postrojbe oprostili se od kolege: U svakom je dolasku u Veliku Goricu ostavio trag, produbio prijateljstvo i svojom vedrinom širio smijeh i pozitivno ozračje

01.08.2022. / Redakcija

Još jedan vatrogasac tragično je izgubio život tijekom borbe protiv vatrene stihije koja je stigla nadomak prvih kuća u mjestu Ljubač. Prilikom obavljanja dužnosti poginuo je vatrogasac Goran Komlenac (42) iz Orašca, pripadnik Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci. Goran je bio čest gost u Velikoj Gorici. Od njega su se emotivnom porukom oprostili i njegove Goričke kolege i prijatelji.

Sinoć nas je tragično napustio kolega iz JVP Dubrovački vatrogasci - Goran Komlenac. Stradao je na intervenciji braneći područje Orašca - Gromače.

Goran Komlenac nam je bio i više od kolege, on je bio prijatelj koji je rado dolazio u Veliku Goricu na Firecombat natjecanje u organizaciji naše postrojbe. U svakom je dolasku u Veliku Goricu ostavio trag, produbio prijateljstvo i svojom vedrinom širio smijeh i pozitivno ozračje.

Obitelji i prijateljima, kolegama iz JVP Dubrovački vatrogasci, DVD-a Orašac, izražavamo duboku sućut zbog neizmjernog gubitka.

Dragi Gorane, počivaj u miru!

Podijeli