°C 14

I dalje bez novozaraženih, u županiji četvero izliječenih

04.08.2020.

Ivana Ćurić

Dobre vijesti i dalje pristižu iz Županijskog zavoda za javno zdravstvo, a to je da u posljednja 24 sata nema novooboljelih od korona virusa, dapače, još četiri osobe su izliječene.

Gorica tako bilježi 11. dan za redom bez novih slučajeva obolijevanja, a nova četiri slučaja izlječenja odnose se na Dugo Selo.

-Na području Zagrebačke županije trenutno su aktivna 32 slučaja. Do sada je ukupno izliječeno 207 osoba, a 11 ih je preminulo. Napominjemo kako se podaci koje svakodnevno objavljujemo u isto vrijeme odnose na podatke zaprimljene od strane županijskog Zavoda do 11 sati, dok Nacionalni stožer objavljuje podatke dobivene do 14 sati. Iz toga proizlazi razlika u brojevima-pojašnjavaju iz županijskog stožera.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.