°C 11

Horvat poziva na "čašicu razgovora"

14.02.2017.

Juraj

Velikogorički SDP u petak otvara vrata svog izbornog stožera i poziva sve Goričane i Turopoljce da svrate na „čašicu razgovora“. Izborni stožer na adresi Zagrebačka 26 bit će otvoren 17. veljače u 19 sati, a kandidat za gradonačelnika Aleksandar Horvat najavljuje kako će tamo građani svaki dan biti u prilici doznati njegovu viziju Gorice.

Iz SDP-a poručuju da će Izborni stožer u Zagrebačkoj ulici biti mjesto okupljanja i raznih događanja na kojima će svi koji to žele moći dati svoj doprinos u kampanji njihovog kandidata za gradonačelnika. Pod sloganom kampanje „Gorica prije svega“, uskoro će biti predstavljen izborni program čija je priprema u završnoj fazi. Kandidat za gradonačelnika Aleksandar Horvat vjeruje da je program spoj vizije i znanja za pametnu, održivu i poduzetnu Veliku Goricu.

- Grad koji zauzima 6. mjesto po veličini u Hrvatskoj, napokon treba s obje noge zagaziti u 21. stoljeće - ističe Horvat uz poruku da je došlo vrijeme da Gorica ima učinkovitu i racionalnu gradsku upravu, odgoj i obrazovanje na najvišoj razini, kvalitetan, ekološki prihvatljiv i jeftin gradski prijevoz, vodovod i kanalizaciju u svim svojim dijelovima te socijalnu skrb koja brine o svima koji su u potrebi.

Nastavili s osnivanjem mjesnih ogranaka

SDP Velike Gorice osnovao je mjesni ogranak u Kučama koji djeluje na području Kuča i Gornjeg Podotočja. Osnivačka konvencija održala se u petak, 10. veljače s početkom u Društvenom domu Kuče. Konvencija je za predsjednika MO SDP-a Kuče izabrala Kristijana Kosa, a za potpredsjednika Borisa Lučića.