Novosti Sport Događanja

Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su...

07.10.2023. / Ivana Ćurić

Gradsko vatrogasno natjecanje za kategorije djece, mladeži i A i B ekipa održava se danas u Buševcu.

Prijepodne na Zvrniku je bilo rezervirano za vatrogasni pomladak koji se natjecao u štafeti i vježbi s brentačama, a upravo ta kategorija je, bila i najbrojnija. Nastupilo je 22 ekipe pomlatka i osam ekipa mladeži.

-Okupilo se 30 ekipa djece i mladeži prijepodne, a popodne je rezervirano za muške i ženske A i B ekipe kojih je ukupno 19. Ovo je izlučno natjecanje za odrasle i oni se plasiraju za sljedeće županijsko natjecanje, a za mlađe kategorije ovo nije izlučno natjecanje-rekao nam je voditelj natjecanja Ivica Maceković.

Ističe kako se ove godine okupio lijepi broj ekipa, ima društva koja nastupaju u svim kategorijama, a ima i onih koji ne uspijevaju sakupiti dovoljan broj djece za ekipu, pa izostanu s natjecanja.

- Zbog korone je 2020. godine i u prvoj polovici 2021. bilo malo zatišje, i u 2022. je bilo najlošije natjecanje po broju ekipa u zadnjih desetak godina. Ali već se to ove godine popravilo. Još smo na oporavku od tih situacija, vjerujemo nagodinu da će biti još i bolje-dodao je voditelj Maceković.

Popodne su s natjecanjem nastavili oni stariji, muške i ženske A i B ekipe,a rezultati će bit objavljeni po završetku natjecanja.

Rezultati za mlađe kategorije su poznati, u kategoriji muške djece prvo mjesto osvojio je DVD Velika Buna 2, drugo mjesto DVD Kurilovec, treći su bili DVD Ribnica. U ženskoj kategoriji među djecom su prve bile članice DVD-a Ribnica, druge DVD Buševec, a DVD Velika Buna je na trećem mjestu.

Kad je u pitanju mladež među muškima prvo mjesto slavila je ekipa DVD-a Ribnica, drugo Buševec, a treće Velika Buna. U ženskoj mladeži bile su dvije ekipe, prva je DVD Ribnica i druga DVD Staro Čiče.

 

 

 

 

Galerija slika

Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su... Gradsko vatrogasno natjecanje u Buševcu: Stariji se još natječu, a među mlađima pobijedili su...

Podijeli