Novosti Sport Događanja

Gradonačelnik na europskoj konferenciji o komunalnoj infrastrukturi u Bruxellesu predstavio gorička iskustva

29.01.2020. / Petar Brnada

Gradonačelnik Dražen Barišić ovih je dana boravio na europskoj konferenciji o komunalnoj infrastrukturi koja se održala u Bruxellesu.

Kako je otkrio gradonačelnik, na studijskom putovanju, zajedno sa delegacijom u kojoj su se nalazili direktori VG Vodoopskrbe, VG Komunalca i VG Čistoće te zamjenik Krešimir Ačkar, imao je priliku predstaviti velikogorička iskustva u TV emisiji “Iz srca Europe”.

Riječ je o 6. konferenciji namijenjenoj komunalnim poduzećima, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, državnim i vladinim tijelima, projektantima i drugim sektorskim dionicima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a bavi se ključnim komunalnim područjima, sve u cilju upoznavanja s najboljim europskim primjerima u komunalnom sektoru te mogućnostima njihove implementacije u Hrvatskoj.

Galerija slika

Gradonačelnik na europskoj konferenciji o komunalnoj infrastrukturi u Bruxellesu predstavio gorička iskustva Gradonačelnik na europskoj konferenciji o komunalnoj infrastrukturi u Bruxellesu predstavio gorička iskustva Gradonačelnik na europskoj konferenciji o komunalnoj infrastrukturi u Bruxellesu predstavio gorička iskustva Gradonačelnik na europskoj konferenciji o komunalnoj infrastrukturi u Bruxellesu predstavio gorička iskustva

Podijeli