Novosti Sport Događanja

FOTO: U tijeku proljetno čišćenje jezera na Tuđmancu

12.04.2024. / Redakcija

Prošetate li po popularnom Tuđmancu pogled ćete zasigurno usmjeriti prema jezeru i fontani te kamionima koji buče jer vrijedni radnici VG Komunalca obavljaju redovno proljetno čišćenje jezera. Ribice i kornjače izvadili su na sigurno.

- Fontanu očistimo kemijski, a jezero čistimo od mulja i starih, suhih dijelova bilja, orezat ćemo grmiće oko jezera i dodat ćemo još novog šljunka. Vadimo van predmete koje građani tijekom godina ubace u jezero. Danas smo pronašli maskice za mobitele, razbijene flaše, dijelove kolica iz dućana pa čak i jednu klizaljku – kazali su nam iz VG Komunalca.

Nakon čišćenja slijedi još i uređenje okoliša oko jezera.

Galerija slika

FOTO: U tijeku proljetno čišćenje jezera na Tuđmancu FOTO: U tijeku proljetno čišćenje jezera na Tuđmancu FOTO: U tijeku proljetno čišćenje jezera na Tuđmancu FOTO: U tijeku proljetno čišćenje jezera na Tuđmancu FOTO: U tijeku proljetno čišćenje jezera na Tuđmancu FOTO: U tijeku proljetno čišćenje jezera na Tuđmancu FOTO: U tijeku proljetno čišćenje jezera na Tuđmancu FOTO: U tijeku proljetno čišćenje jezera na Tuđmancu FOTO: U tijeku proljetno čišćenje jezera na Tuđmancu FOTO: U tijeku proljetno čišćenje jezera na Tuđmancu

Podijeli