Novosti Sport Događanja

[FOTO] Radovi na biciklističkoj stazi Velika Gorica - Staro Čiče u punom su jeku

04.11.2022. / Klara Kosić

Na potezu stare ceste od Velike Gorice do Starog Čiča kraj radara sve je u radnom pogonu – krči se šikara, zvrndaju bageri, diže se prašina, a dugo iščekivana biciklistička staza polako dobiva obrise svog izgleda.

Biciklistička staza počet će od Velike Gorice, kraj tvrtke Drvo Pokuplje preko puta Vrtnog centra Velika Gorica. Zaobilazit će zemljište vojnog radara te će prolaziti kraj Vukovinskog jezera, a izaći će na Velikogoričku ulicu u Starom Čiču u blizini hotela Phoenixa.

Ukupna duljina staze je 3115 metara, a cijelim putem postavljena će biti i javna rasvjeta. Povećani promet i vidljivost trebali bi stati na kraj ilegalnom odlaganju otpada.

Vrijednost radova je procijenjena na 4,4 milijuna kuna, a 85% sredstava osigurana je u okviru Operativnog programa ''Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.'' dok 15% osigurava gradski proračun.

Galerija slika

[FOTO] Radovi na biciklističkoj stazi Velika Gorica - Staro Čiče u punom su jeku [FOTO] Radovi na biciklističkoj stazi Velika Gorica - Staro Čiče u punom su jeku [FOTO] Radovi na biciklističkoj stazi Velika Gorica - Staro Čiče u punom su jeku [FOTO] Radovi na biciklističkoj stazi Velika Gorica - Staro Čiče u punom su jeku [FOTO] Radovi na biciklističkoj stazi Velika Gorica - Staro Čiče u punom su jeku [FOTO] Radovi na biciklističkoj stazi Velika Gorica - Staro Čiče u punom su jeku [FOTO] Radovi na biciklističkoj stazi Velika Gorica - Staro Čiče u punom su jeku [FOTO] Radovi na biciklističkoj stazi Velika Gorica - Staro Čiče u punom su jeku [FOTO] Radovi na biciklističkoj stazi Velika Gorica - Staro Čiče u punom su jeku [FOTO] Radovi na biciklističkoj stazi Velika Gorica - Staro Čiče u punom su jeku [FOTO] Radovi na biciklističkoj stazi Velika Gorica - Staro Čiče u punom su jeku [FOTO] Radovi na biciklističkoj stazi Velika Gorica - Staro Čiče u punom su jeku

Podijeli