Novosti Sport Događanja

FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom

23.02.2024. / Ivana Ćurić

Velika Gorica će sredinom ove godine dobiti novog prijevoznika na lokalnim autobusnim linijama, a kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti odabrat će se između osam potencijalnih rješenja.

Dizajn goričkih autobusa grafički je osmislio dizajner Goran Martin Štimac, a ponuđeno je ukupno osam rješenja. Oni prikazuju poznate simbole grada, gradsku vizuru, govedo Tur, žir i varijacije na te teme.

-Pozivam vas sve da se uključite u odabir izgleda velikogoričkih autobusa-poručio je gradonačelnik Krešimir Ačkar putem društvenih mreža. Kako će potencijalno izgledati novi autobusi pogledajte u fotogaleriji.

Podsjetimo, ZET će po istim uvjetima nastaviti održavati postojeće međužupanijske linije između Zagreba i Velike Gorice (268, 290, 307, 308, 310, 311, 313, 315, 330) dok će novi prijevoznik Arriva održavati nove linije unutar granica Grada Velike Gorice te će taj prijevoz biti besplatan za sve korisnike javnog prijevoza. 

Galerija slika

FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom FOTO: Pogledajte kako će izgledati autobusi u kojima ćemo se voziti s novim prijevoznikom

Podijeli