Novosti Sport Događanja

FOTO Oprez, opet krš i lom kod skretanja za Veliku Mlaku, ima i ozlijeđenih

13.01.2022. / Redakcija

Na križanju Ulice Nikole Kramarića i Zagrebačke ulice u Velikoj Mlaki, koje je često poprište prometnih nesreća na velikogoričkom području, nešto prije podneva došlo je do novog sudara.

Na mjestu događaja od policijskih službenika doznali smo da su u nesreći sudjelovala dva osobna automobila. Saznajemo i da je na poprištu bila i Hitna pomoć te da ima i ozlijeđenih osoba iako kvalifikacija ozljeda za sada nije poznata.

U tijeku je policijski očevid nakon kojega će se znati sve okolnosti nesreće. Promet na spomenutoj lokaciji nije obustavljen, no vozi se oprezno zbog krhotina automobila koje su razasute prometnicom.

Podsjetimo, zbog učestalih prometnih nesreća na ovom raskrižju Grad Velika Gorica u ovoj je godini osigurao sredstva za unapređenje rada semaforskog uređaja na koje se nalazi na toj lokaciji.

(mp/pb)

Galerija slika

FOTO Oprez, opet krš i lom kod skretanja za Veliku Mlaku, ima i ozlijeđenih FOTO Oprez, opet krš i lom kod skretanja za Veliku Mlaku, ima i ozlijeđenih FOTO Oprez, opet krš i lom kod skretanja za Veliku Mlaku, ima i ozlijeđenih FOTO Oprez, opet krš i lom kod skretanja za Veliku Mlaku, ima i ozlijeđenih FOTO Oprez, opet krš i lom kod skretanja za Veliku Mlaku, ima i ozlijeđenih FOTO Oprez, opet krš i lom kod skretanja za Veliku Mlaku, ima i ozlijeđenih FOTO Oprez, opet krš i lom kod skretanja za Veliku Mlaku, ima i ozlijeđenih

Podijeli