°C 21

FOTO Gorio podrum kuće u Ulici kneza Mislava, brzom intervencijom JVP-a spriječeno širenje vatre

08.07.2020.

Petar Brnada

U Ulici kneza Mislava danas su na zahtjevnoj intervenciji bili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica. Naime, tamo su brzom reakcijom spriječili daljnje širenje vatre iz podruma obiteljske kuće u kojemu je izbio požar.

-Iako su vatrogasci bili suočeni s visokom temperaturom i velikom količinom dima te nemogućnošću brzog odimljavanja prostora, intervencija je brzo privedena kraju. Ovim putem apeliramo na oprez ukoliko se nađete u okolnostima kakve su prisutne u ovom događaju- poručili su iz JVP-a.

Kako doznajemo, uzrok požara za sada nije poznat, no materijalna šteta cijeni se većom jer je izgorio veći dio interijera u kojem su se nalazili namještaj, poljoprivredni alati i ostalo.

Galerija slika

FOTO Gorio podrum kuće u Ulici kneza Mislava, brzom intervencijom JVP-a spriječeno širenje vatre FOTO Gorio podrum kuće u Ulici kneza Mislava, brzom intervencijom JVP-a spriječeno širenje vatre FOTO Gorio podrum kuće u Ulici kneza Mislava, brzom intervencijom JVP-a spriječeno širenje vatre FOTO Gorio podrum kuće u Ulici kneza Mislava, brzom intervencijom JVP-a spriječeno širenje vatre