°C 22

FOTO Gorički BBB sinoć se na Maksimiru prisjetio svog Mića

19.09.2019.

Petar Brnada

Dinamo je sinoć na maksimirskom travnjaku odigrao jednu od najvećih utakmica u povijesti kluba svladavši talijansku Atalantu s visokih 4-0, čime su momci Nenada Bjelice na fantastičan i nezapamćen način ušli u novu sezonu najelitnijeg svjetskog nogometnog natjecanja.

Modre je, uz sjajnu igru, motiviranost i predanost na terenu, do te velike pobjede vodilo gotovo 29 000 strastvenih navijača koji su svoj klub vjerno bodrili od prvog do posljednjeg sučevog zvižduka, a tu su, naravno, glavnu riječ vodili Bad Blue Boysi koji su preplavili sjevernu tribinu i iz petnih žila navijali za svoj voljeni klub.

Na krcatom sjeveru ponosno su stajali i pripadnici goričkog BBB-a, Goričani VG, koji su se zajedno sa svojom navijačkom obitelji prisjetili nikad zaboravljenog Domagoja Matezovića- Mića.

Podsjetimo, Mić je tragično stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u rujnu prije dvije godine, a iza sebe je ostavio prekrasnu obitelj i prijatelje koji su ponosno isticali da mu je tribina bila drugi dom.

U sjećanje na svog Mića, ali i pomoć obitelji Matezović, Goričani VG 2018. godine organizirali su 5. izdanje 'Humanitarke' koje je kao jubilarno trebalo proteći u puno veselijem tonu, ali život je imao neke druge planove...

-Domagoj, naš neprežaljeni Mić, jedan od nas, jedan od onih koji je i uz samu Humanitarku bio od prvoga dana te sudjelovao u organizaciji iste. Nažalost, tragični događaj iz te nesretne prošle godine oduzeo nam je velikog prijatelja, njegovoj Ivi, sinu Patriku, Filipu, Miji te roditeljima i sestrama najveću ljubav. Kroz ovogodišnju Humanitarku ne pomažemo samo obitelji tragično nastradalog Mića, već odajemo poštovanje prema jednoj mladoj osobi i prijatelju kojega sigurno nećemo zaboraviti nikada- poručili su Goričani tada.

Da svog dragog Mića 'Boysi' nikada neće zaboraviti potvrdili su sinoć i na Maksimiru gdje su razvili veliki transparent na kojemu je pisalo: „Kao da si s nama dok gledaš sa visina, pamtit će te vječno sjeverna tribina- Domagoj Matezović- Mić 2017-2019“.

Foto: Goričani VG