Novosti Sport Događanja

FOTO: Goran sretno stigao u Međugorje i dovršio svoje hodočašće po 20. put

19.09.2023. / Ivana Ćurić

Velikogorički hodočasnik Goran Ivančić sretno je dovršio svoje 20. pješačko hodočašće u Međugorje.

Nakon više od 500 km hoda koji je trajao gotovo 14 dana Ivančić je u nedjelju pristigao ka Kraljici Mira. Posljednjeg dana, u nedjelju, ostala je za propješačiti dionica od Tihaljine do Međugorja, a on i ovogodišnja suputnica sretno su stigli na svoj cilj. Nakon što je putem društvenih mreža obavjestio prijatelje da su stigli u Međugorje, zahvalili su svima koji su im prethodnih dana pružili konak na ovom putu.

Kao i svake godine po završetku hodočašća Goran uvijek uzme nekoliko dana za predah i pobožnosti u Međugorju, tako je i ovaj put, pa su neumorno skupili snage i popeli se na Križevac, Brdo Ukazanja i sudjelovali na svetim misama u Međugorju.

Galerija slika

FOTO: Goran sretno stigao u Međugorje i dovršio svoje hodočašće po 20. put FOTO: Goran sretno stigao u Međugorje i dovršio svoje hodočašće po 20. put FOTO: Goran sretno stigao u Međugorje i dovršio svoje hodočašće po 20. put FOTO: Goran sretno stigao u Međugorje i dovršio svoje hodočašće po 20. put FOTO: Goran sretno stigao u Međugorje i dovršio svoje hodočašće po 20. put

Podijeli