Novosti Sport Događanja

Dvoje novozaraženih u Gorici, županija bilježi ukupno šestero pozitivnih

01.07.2020. / Petar Brnada

U posljednja 24 sata na velikogoričkom području još dvije osobe pozitivne su na koronavirus, dok županija broji ukupno šestero zaraženih.

-Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do srijede, 1.07.2020. do 11:00 sati evidentirane su 164 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o šest osoba više. Do sada je ukupno izliječeno 125 osoba, a četiri su preminule- izvijestili su jutros iz Županije.

Promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer jesu po dva nova slučaja u ispostavama Velika Gorica i Jastrebarsko te po jedan novi slučaj u ispostavi Zaprešić i Svetoj Nedelji.

-Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja u zemlje u kojima je pogoršana epidemiološka situacija. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana- poručuju iz Županije.

Podijeli