Novosti Sport Događanja

Domaćin Goran sve je oduševio namazom od špeka: 'Predjelo je bilo fantastično, prvi put sam to jela!'

21.06.2022. / Petar Brnada

U ponedjeljak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' ekipa iz Velike Gorice i okolice okupila se kod Gorana Kraljevića u mjestu Gornji Čehi. Iako atmosfera nije bila na vrhuncu, originalno predjelo je sve oduševilo.

Jadranka, Ines, Ružica i Silvio stigli su kod prvog ovotjednog domaćina Gorana te su nakon dolaska primijetili da ima malu tremu, koju nije uspio riješiti čak ni ukusan domaći aperitiv. Nakon što se ekipa smjestila za stol Goran im je ponudio predjelo sastavljeno isključivo od domaćih sastojaka - namaz od špeka, češnjaka i peršina te domaći kruh i narezak.

 

-Predjelo je bilo vizualno jako obećavajuće i kombinacija je bila jako dobra- pohvalio je Silvio dok je Ružica oduševljeno komentirala: Predjelo je bilo fantastično, prvi put sam jela paštetu od špeka i stvarno je bilo fenomenalno!

Goranov specijalni namaz pohvalili su svi za stolom, a onda je na red stiglo glavno jelo - rolada od lungića punjena nareskom. Iako je jelo izgledom sve privuklo, gosti su komentirali kako je domaćin pretjerao sa soli.

-Bilo je preslano, premasno i preteško- rekla je Ružica, a s njom se složila i Ines: „Mislila sam da će okus biti malo drugačiji, bilo je premasno i preslano…“

Za desert je Goran poslužio maline i jagode s voćnom kremom i šlagom, što je inače najdraži desert njegove supruge i djece.

-Desert mi je bio fin, ali malo prejednostavan za ovu emisiju- rekao je Silvio, a jednako su mislile i ostale kandidatkinje.

Iako je domaćin tijekom večere i dalje malo imao tremu, Ružica je zaključila: „Ne zamjeram mu ništa, prvi je dan, ne zna kakve kandidate ima, ne poznaje nas…“

 

Na kraju večere atmosferu su podignuli tamburaši pa su Goran i Ines čak i zaplesali. Kad je stigao red na ocjenjivanje, Ružica mu je dala ocjenu devet: „Desert je bio jednostavan, ali sve ostalo je bilo savršeno!“ Jadranka mu je također dala ocjenu devet, a Ines mu je dala ocjenu osam iz istog razloga zbog kojih se i Silvio odlučio za tu ocjenu: „Glavno jelo je bilo preteško, a desert jednostavan.“ Tako je prvi ovotjedni domaćin zaradio solidna 34 boda.

Večeras kuha domaćica Jadranka, a kako će ona kuhati pred kamerama i hoće li osvojiti više bodova - pogledajte u utorak u novoj 'Večeri za 5 na selu' od 20:15 sati na RTL-u!

 

Foto: RTL

Galerija slika

Domaćin Goran sve je oduševio namazom od špeka: 'Predjelo je bilo fantastično, prvi put sam to jela!' Domaćin Goran sve je oduševio namazom od špeka: 'Predjelo je bilo fantastično, prvi put sam to jela!' Domaćin Goran sve je oduševio namazom od špeka: 'Predjelo je bilo fantastično, prvi put sam to jela!' Domaćin Goran sve je oduševio namazom od špeka: 'Predjelo je bilo fantastično, prvi put sam to jela!' Domaćin Goran sve je oduševio namazom od špeka: 'Predjelo je bilo fantastično, prvi put sam to jela!' Domaćin Goran sve je oduševio namazom od špeka: 'Predjelo je bilo fantastično, prvi put sam to jela!' Domaćin Goran sve je oduševio namazom od špeka: 'Predjelo je bilo fantastično, prvi put sam to jela!'

Podijeli