Novosti Sport Događanja

Dječaku (6) koji se bori s rakom VG Legacy doveo vatrogasce, policiju i superjunake na rođendan

19.02.2021. / Ivana Ćurić

Rođendan jednog dječaka koji je tek navršio 6 godina, umalo je obilježio odlazak na zračenje baš na taj njegov dan, no stvar su spasili volonteri VG Legacyja koji su se potrudili da taj rođendan pamti po nečem posebnom.

To nešto posebno bila je vesela družina sačinjena od Legacyjevih junaka, Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica, Interventne policije i djelatnika Policijske postaje Črnomerec.

-Glavni heroj je Sven. Dječak koji je proslavio svoj 6. rođendan. Rođendan koji je započeo zračenjem u institutu za tumore. Danas, točno u 12 sati. Naša Marija dobila je ovu informaciju i pitala što voli. Odgovor je bio: policajci, vatrogasci te naravno superheroji. Superheroji su svi Legacy članovi koji su u manje od sat vremena skupili kostime i odlučili spasiti svijet i Svena. Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica Interventna Policija i Policijska Postaja Črnomerec bez razmišljanja su prihvatili naš apel da dođu usrećiti ovog malog heroja. San svakog dječaka, rotirke, kamioni, zaustavljanje prometa radi Svena. Heroja koji se sa svojih 6 godina bori sa rakom čeljusti. A prije svojih malih, a opet tako velikih, 6 godina obolio je od raka jednjaka i želudca. Kada su svi se nadali da je to gotovo pojavio se onaj na čeljusti. Dobio je poklone i od Legacya i od policije i vatrogasaca. Svi smo odlučili da je ovo njegov dan- opisali su dirljivu gestu volonteri VG Legacyja.

Svemu je svoj obol dao i Mini Legacy koji je sudjelovao tako što su pripremili i ukrasili rođendanski natpis za Svena.

-Ne znate koliko smo puta suze skrivali kao superheroji. No, rekli smo vam svima, imaju i heroji osjećaje. Njegovoj obitelji sada je potrebna podrška i pomoć. Pomoći možete, a kako, to mi nećemo određivati. Svenov tata ima grupu koja se zove SVI ZA MALOG SVENA. Svaki dan možete pratiti Svenovo stanje preko te grupe i naravno pomoći. Javite se njima i pomozite. Ovo maleno biće, mali anđeo koji je snažniji danas bio od svih nas heroja, zaslužio je da ustanemo svi za njega-zaključili su iz Legacyja.

Kako je izgledalo samo iznenađenje za hrabrog Svena pogledajte OVDJE.

 

Galerija slika

Dječaku (6) koji se bori s rakom VG Legacy doveo vatrogasce, policiju i superjunake na rođendan Dječaku (6) koji se bori s rakom VG Legacy doveo vatrogasce, policiju i superjunake na rođendan Dječaku (6) koji se bori s rakom VG Legacy doveo vatrogasce, policiju i superjunake na rođendan

Podijeli