Novosti Sport Događanja

Detalji nesreće na obilaznici: Pijani vozač Audija zaustavio na cesti, na njega naletio Seat! Putnica teško ozlijeđena

11.04.2021. / Maja Peranić

Policijska uprava Zagrebačka objavila je detalje nesreće koja se sinoć oko 23 sata dogodila na velikogoričkoj obilaznici, a u kojoj je, kako se doznaje, teško ozlijeđena putnica iz jednog od automobila. Sudionici nesreće, vozači i putnica, mladi su u 20-im godinama.

U nesreći su sudjelovala dva vozila, a dogodila se kada je jedan od automobila naletio na vozilo koje se nalazilo zaustavljeno na cesti. Vozač zaustavljenog automobila bio je pod utjecajem alkohola, izvijestila je policija.

-Jučer, 10. travnja oko 23 sata, u Velikoj Gorici, 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Seat zagrebačkih registracijskih oznaka desnom kolničkom trakom zapadnog kolnika Ulice 153. brigade hrvatske vojske u smjeru jugozapada. Dolaskom za oko 280 metara sjeveroistočno od raskrižja s kolnikom Ulice Stjepana Fabijančića Jape brzinu kretanja nije prilagodio uvjetima na kolniku i vidljivosti zbog čega je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak za vrijeme dok je u organizmu imao 1.82 g/kg alkohola, a koji je u trenutku prometne nesreće bilo je zaustavljen u desnoj prometnoj traci. U prometnoj nesreći 20-godišnja putnica iz osobnog automobila marke Seat teško je ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju-izvijestili su iz policije.

Podijeli