Novosti Sport Događanja

Detalji nesreće na obilaznici: Fiat prošao kroz crveno

23.04.2018. / Redakcija

Poznati su rezultati policijskog očevida teške prometne nesreće koja se u nedjelju dogodila na Istočnoj obilaznici, a u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Kako kažu iz policije, 54-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Fiat Uno zagrebačkih registracijskih oznaka kolnikom Državne ceste 30 u smjeru jugozapada. Dolaskom do raskrižja s Avenijom Pape Ivana Pavla II, nije se zaustavio na znak crvenog svjetla na semaforu, već je nastavio vožnju ravno ulazeći u raskrižje te je prednjim dijelom vozila naletio na desnu bočnu stranu osobnog automobila marke Mercedes c klasa zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 66-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,52 g/kg). Uslijed naleta, osobni automobil marke Mercedes c klasa naletio je na prometni znak, a zatim je lijevom bočnom stranom naletio na prednju lijevu stranu osobnog automobila marke Opel Insignia zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 62-godišnjak, dok se osobni automobil marke Fiat Uno u zanošenju prevrnuo na krov.

Prilikom sudara i prevrtanja smrtno je stradala 52-godišnja putnica iz Fiat Una, a iz istog vozila teško je ozlijeđen vozač, 31-godišnjak i maloljetnica te im je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb.

Lakše ozlijeđenom vozaču osobnog automobila marke Mercedes c klasa liječnička pomoć pružena je u HMP Velika Gorica, priopćili su iz policije.

Podijeli