Novosti Sport Događanja

Dan GČ "Miljenko Granić": Cageball na Podbrežnici i obnova igrališta u Bratstvu među prioritetima

23.01.2021. / Ivana Ćurić

Jutros u 10 sati polaganjem vijenca i uz svijeće kod spomenika Golubice skromno je obilježen Dan Gradske četvrti "Miljenko Granić".

Obilježavanju je prisustvovao v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar, predsjednik Vijeća GČ Ivica Kolarec u pratnji nekolicine vijećnika.

Položivši svijeće i vijenac kod spomenika kraj Gradskog groblja prisjetili su se ovom prilikom onih Velikogoričana koji su stradali kao branitelji demokratske i slobodne Hrvatske.

Prilikom Dana ove gradske četvrti predsjednik Kolarec istaknuo je na naš upit i par detalja iz planova koje su kao vijeće Gradske četvrti zacrtali za 2021. godinu.

-Donijeli smo program rad za ovu godinu i u plan smo uvrstili kao prioritete izgradnju kombiniranog igrališta u Podbrežnici te uređenje postojećeg igrališta u Bratstvu koje će se presvući novim asfaltom. Želja nam je naravno i u narednoj godini održati komunalne akcije uređenja gradske četvrti posebno u smislu sanacije nakon dijela radova Aglomeracije koji prolaze našom četvrti kao i sanacija ulica, u prvom redu Ninske i Ulice Petra pl. Škrlca gdje bi trebao doći novi asfalt te kompletno se urediti oborinska odvodnja-rekao nam je Ivica Kolarec, predsjednik Gradske četvrti "Miljenko Granić", te nam otkrio kako će igralište na Podbrežnici biti u stilu cageballa.

- Prvotna želja bilo je kombinirano igralište, no za veća igrališta nema adekvatnog prostora, pa će se raditi ograđeno manje igralište od umjetne trave za nogomet, takozvano igralište za cageball-dodao je Kolarec napomenuvši kako su zacrtali i druge željene aktivnosti i radove, a ove spomenute su samo neke od njih.

Galerija slika

Dan GČ "Miljenko Granić": Cageball na Podbrežnici i obnova igrališta u Bratstvu među prioritetima

Podijeli