Novosti Sport Događanja

CompanyWall Business ocijenio VG Komunalac s A+

30.06.2017. / Ivana Ćurić

Tvrtka VG Komunalac odlikovana je certifikatom bonitetne izvrsnosti za poslovanje koju dodjeljuje portal CompanyWall Business, a s ocjenom A+ potvrdio je uspješnost u poslovanju najveće komunalne tvrtke u Velikoj Gorici.

Takvom ocjenom VG Komunalac ne pokazuje nikakve znakove rizičnog poslovanja u budućnosti, a s takvim poduzećem ostale tvrtke mogu kvalitetno i uspješno surađivati, kažu iz Komunalca, te će se uspješno poslovanje vjerojatno nastaviti i u budućnosti.

Naime, bonitetna ocjena je nešto manja od one najbolje moguće (AAA), a razlog tome je, kako piše u službenom obrazloženju CompanyWall Business portala - zbog poslovanja firme u prošlosti, ili kada je riječ o mladoj tvrtki, no ona je sada pouzdan poslovni partner.

Također, VG Komunalac je uvršten i objavljen na popisu najboljih tvrtki na portalu CompanyWall Business, a na što su u VG Komunalcu izrazito ponosni.

-Ova visoka bonitetna ocjena koja dolazi od jednog uglednog portala kao što je CompanyWall business ne pokazuje samo uspješno poslovanje VG Komunalca, već je i najbolji pokazatelj našeg svakodnevnog rada i napora koje ulažemo svi u ovoj firmi, od onog najniže rangiranog zaposlenika do onoga na samome vrhu. Rezultat je ovo koji pripisujemo svim našim radnicima i cijeloj Upravi. Ponosan sam na ovako nešto jer znam da smo do toga došli vlastitim trudom i zalaganjem svih ovih godina. Osjećam veliku čast, ali i odgovornost nakon ovog priznanja jer nas čeka još puno posla i dobrih stvari koje moramo odraditi, a ovakav certifikat može nam biti samo dodatni motiv i 'gorivo' za dalje.“ – rekao je Dragan Perić, predsjednik Uprave VG Komunalca.

Podijeli