°C 19

Četvero ozlijeđenih u nesreći u Gradićima: Vozač BMW-a vozio pijan

31.10.2017.

majai

Četiri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se sinoć oko 23,30 sati dogodila u Gradićima. Na vozilo koprivničkih registracijskih oznaka koje se polukružno okretalo na kolniku naletio je drugi automobil kojim je upravljao vozač s 1,40 promila alkohola u krvi. Teško su ozlijeđeni 18-godišnjakinja i dijete, a dvojica vozača lakše su ozlijeđena.

-Jučer, 30. listopada u 23.30 sati u Gradićima, 22-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Nissan Primera koprivničkih registracijskih oznaka Tomislavovom ulicom u smjeru jugoistoka. Dolaskom oko 800 metara sjevernije od raskrižja s ulicom Slavka Kolara u Velikoj Gorici, polukružno se okretao na kolniku, ne uvjerivši se da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je na njegovu desnu bočnu stranu naletio osobni automobil marke BMW zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je istom ulicom i u istom smjeru upravljao 41-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,40 g/kg) -izvijestila je PU Zagrebačka.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 18-godišnja putnica i dijete iz osobnog automobila marke Nissan Primera, a liječnička im je pomoć pružena u KBC Zagreb. Oba vozača su lakše ozlijeđena, 22-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, a 41-godišnjaku u Klinici za traumatologiju. Promet Ulicom kralja Tomislava bio je obustavljen od 23.40 do 2.20 sati.