Novosti Sport Događanja

Barišić: Očekujemo da se izbori riješe ove nedjelje

18.05.2017. / Ivana Ćurić

Službeno predstavljanje liste koalicije HDZ-HSLS-HSU-SK jučer je u društvenom domu u Gradićima okupilo brojne članove i simpatizere ovih stranaka.

Popraćeni pljeskom i pojedinačno predstavljeni 31 kandidat s liste ove koalicije izašao je pred publiku gdje im se naposljetku pridružio i kandidat za gradonačelnika Dražen Barišić koji će na izborima u nedjelju tražiti povjerenje birača za treći uzastopni mandat.

Uz njega bili su i kandidati za zamjenike Krešimir Ačkar i Ervin Kolarec, kandidat za dožupana Zagrebačke županije Stjepan Zagorac, a podršku im je iskazao i državni tajnik Tugomir Majdak.

-Pred kraj same kampanje možemo izraziti zadovoljstvo viđenim i velikom podrškom koju smo dobili ne samo od naših članova već i simpatizera koji nisu opredijeljeni,pa čak i drugih stranaka koje su prepoznale da radimo kvalitetno i da doista jesmo ljudi od rezultata. Puno je napravljeno, to je temelj na kojem možemo raditi i tražiti povjerenje za naredne četiri godine, rezultati koji smo napravili daju mogućnost i ulijevaju povjerenje našim sugrađanima da im služimo i dalje - rekao nam je Dražen Barišić nakon održanog završnog skupa u Gradićima.U proteklom mandatu HDZ je uz partnere na prošlim izborima 2013. godine (HSS, DC, HSP AS) imao 19 mandata u Gradskom vijeću. U međuvremenu je raspušten HSP AS Velika Gorica, DC je postao stranka MB365 Stranka rada i solidarnosti koja na nedjeljne izbore izlazi uz HSS braće Radić. HSS koalira sa SDP-om i Hrvatskim laburistima, a dio je ostao uz Stjepana Kosa koji je izašao iz HSS-a i kao nezavisni ostao uz HDZ.

Uz koalicijske partnere, nezavisnog Stjepana Kosa, Hrvatsku stranku umirovljenika i HSLS, HDZ je siguran da će njihova koalicija i na ovim izborima dobiti većinu glasova.


 
- Očekujemo puno više od 16 mandata i da se već prve nedjelje riješe izbori u Velikoj Gorici kako ne bi gubili vrijeme i novac za drugi krug, kako bi mogli odmah početi raditi . Poštujem svaku konkurenciju, svako pravo birača koji će izaći na biralište i molim da to bude u duhu tolerancije i civilizacijskog međusobnog uvažavanja do samog kraja, posebice na dan predizborne šutnje i pozivam građane da izađu na izbore i glasaju za one koji mogu biti od povjerenja i koje će im to povjerenje vratiti u naredne četiri godine - poručio je Barišić.

Nakon službenog predstavljanja liste koalicije HDZ-HSLS-HSU-Stjepan Kos završno druženje slijedi u petak na ŠRC-u Kurilovec.

Galerija slika

Barišić: Očekujemo da se izbori riješe ove nedjelje Barišić: Očekujemo da se izbori riješe ove nedjelje Barišić: Očekujemo da se izbori riješe ove nedjelje Barišić: Očekujemo da se izbori riješe ove nedjelje Barišić: Očekujemo da se izbori riješe ove nedjelje Barišić: Očekujemo da se izbori riješe ove nedjelje Barišić: Očekujemo da se izbori riješe ove nedjelje Barišić: Očekujemo da se izbori riješe ove nedjelje Barišić: Očekujemo da se izbori riješe ove nedjelje Barišić: Očekujemo da se izbori riješe ove nedjelje Barišić: Očekujemo da se izbori riješe ove nedjelje Barišić: Očekujemo da se izbori riješe ove nedjelje Barišić: Očekujemo da se izbori riješe ove nedjelje

Podijeli