Novosti Sport Događanja

Antunovo: Gradići obilježavaju Dan mjesta

13.06.2018. / Petar Brnada

Gradići ovoga tjedna slave Antunovo, ujedno i svoj Dan mjesta, pa su tom prigodom u ovom goričkom naselju domaćini pripremili bogat kulturno-zabavni program.

Proslava Dana Gradića započet će već danas, na sam blagdan Svetog Antuna, polaganjem vijenaca kod spomenika braniteljima koje će se održati u 18 sati, nakon čega u 18:30 sati slijedi sveta misa u crkvi Sv. Antuna Padovanskog. Uz to će Mjesni odbor Gradići večeras u 20 sati održati svoju svečanu sjednicu.

Fešta se u subotu nastavlja otvorenjem likovne kolonije kod etno kućice u 10 sati, a u 11 sati startat će malonogometni turnir Ulica.

Ispred PŠ Gradići u 16 sati održat će se Dan otvorenih vrata DVD-a, a od 18 sati KUD Gradići izvodit će svoj kulturno-zabavni program.

Izložba starih fotografija

Povodom velike proslave u Gradićima će se u subotu održati i 2. Izložba starih fotografija „Kak je to negda bilo v Gradiću, selu med kanalom i štrekom…“ koju sve do 22. lipnja možete pogledati u terminu od 19 do 21 sat.

DVD Gradići slavi 75 godina

Proslavu u Gradićima dodatno će obogatiti i 75. obljetnica osnivanja Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gradići koja će se održati u petak, 15. lipnja.

U 19:30 sati na rasporedu je polaganje vijenaca kod Spomen bunara, a u 20 sati posveta vatrogasne prikolice.

U Društvenom domu Gradići u 20:30 sati održat će se svečana sjednica, a domaćini vas nakon službenog dijela pozivaju da ostanete na druženju uz prigodni domjenak i tamburaški sastav.

Podijeli