Novosti Sport Događanja

Akcijom "Kumičić za Vukovar" prikupljeno 1300 kg hrane i kozmetike

12.12.2018. / Petar Brnada

U velikoj humanitarnoj akciji „Kumičić za Vukovar“ koja se uspješno provodi već petu godinu zaredom prikupljeno je ukupno 1300 kilograma hrane i kozmetike koji su danas u prijepodnevnim satima predani u Caritas župe Svetog Filipa i Jakova u gradu heroju.

Akciju su i ove godine pokrenuli učenici OŠ Eugena Kumičića kojima su se velikodušno pridružili učenici Gimnazije Velika Gorica, sportašice iz Hrvatskog odbojkaškog kluba Velika Gorica te mnogi Velikogoričani koji su donijeli svoje priloge u školu.

-Ovo je naša peta humanitarna akcija za najpotrebnije u Vukovaru, a odaziv djece i roditelja uvijek je velik. Već nekoliko godina uoči odlaska u Vukovar u našoj knjižnici zavlada gužva. Roditelji i djeca dolaze s namirnicama, učenici osmih razreda važu ih i pakiraju. Kako se povećava broj kutija, naša je radost sve veća. Ponosni smo što „Kumičić“ ima veliko srce i što naši osmaši već nekoliko godina u Vukovar odlaze punih ruku- rekli su iz OŠ Eugen Kumičić.

Akcija je održana od 5. do 11. prosinca, a organizatori i ove godine zahvaljuju djelatnicima iz Ljekarni Zagrebačke županije na doniranim kutijama te Gradu Velika Gorica i tvrtki VG Komunalac na osiguranom prijevozu namirnica do Vukovara.

 

Galerija slika

Akcijom "Kumičić za Vukovar" prikupljeno 1300 kg hrane i kozmetike Akcijom "Kumičić za Vukovar" prikupljeno 1300 kg hrane i kozmetike Akcijom "Kumičić za Vukovar" prikupljeno 1300 kg hrane i kozmetike Akcijom "Kumičić za Vukovar" prikupljeno 1300 kg hrane i kozmetike Akcijom "Kumičić za Vukovar" prikupljeno 1300 kg hrane i kozmetike

Podijeli