Novosti Sport Događanja

66- godišnjakinja vozila u krivom smjeru pa prouzročila nesreću, zaustavljena na čvoru Kosnica

13.04.2021. / Petar Brnada

Na čvoru Kosnica policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u nedjelju su zaustavili 66-godišnju vozačicu koja je autocestom A4 vozila u suprotnom smjeru i tako prouzročila lakšu prometnu nesreću.

Iz policije su izvijestili da se vozačica oko podneva dolaskom do naplatnih kućica Sveta Helena polukružno okrenula i nastavila kretati u suprotnom, odnosno zabranjenom smjeru desnom prometnom trakom u smjeru juga.

Dolaskom do 89 km udarila je vozilom u bočni dio osobnog automobila marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 53-godišnjak, a koji ju je pokušao izbjeći budući mu je dolazila u susret, a nakon čega je prednjim desnim dijelom automobila naletio na priključno vozilo slovenskih nacionalnih registarskih oznaka s teretnim vozilom marke Mercedes riječkih registarskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Tijekom prometne nesreće nije bilo ozlijeđenih osoba, potvrdili su iz policije, a 66-godišnja vozačica je zaustavljena na čvoru Kosnica, nakon čega je uhićena i privedena na kriminalističko istraživanje. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena će biti u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela  „Obijesna vožnja“, a kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu.

Podijeli