Novosti Sport Događanja

Zdenki Mlinar 1. mjesto na međunarodnom haiku natječaju, treći put i među TOP 100 najkreativnijih autora u Europi

13.01.2022. / Maja Peranić

Na 5. međunarodnom literarnom natječaju Haiku kraj mogile 2021. u Oroslavju, koji organizira Gradska knjižnica Oroslavje, od pristiglih gotovo četiristo radova, u kategoriji odrasli domaći autori, na zadanu temu i na standardnom rukopisu, 1. mjesto pripalo je velikogoričkoj književnici Zdenki Mlinar.

Na istom natječaju i u istoj kategoriji, ali na kajkavskom dijalektu, Zdenka Mlinar dobila je pohvalu, kao i godinu prije.

No, Zdenka Mlinar je svoje haiku djelovanje na međunarodnoj razini, po treći put zaredom, okrunila i Certifikatom europskih TOP 100 najkreativnijih haiku autora u 2021. godini kojem je organizator nezavisni poljski književnik Krzyztof Kokot.

 

Galerija slika

Zdenki Mlinar 1. mjesto na međunarodnom haiku natječaju, treći put i među TOP 100 najkreativnijih autora u Europi Zdenki Mlinar 1. mjesto na međunarodnom haiku natječaju, treći put i među TOP 100 najkreativnijih autora u Europi Zdenki Mlinar 1. mjesto na međunarodnom haiku natječaju, treći put i među TOP 100 najkreativnijih autora u Europi

Podijeli