°C 23

Za vikend na jahanje! Evo četiri lokacije za idealan izlet u prirodi uz konje

15.05.2020.

Petar Brnada

Ako razmišljate kako i gdje provesti vrijeme s djecom u prirodi, doživjeti sinergiju s prirodom, eleganciju i ponos kakvi su samo konjima svojstveni, te ukoliko volite prirodu i konje, Turistička zajednica Velike Gorice preporuča vam da isprobate jahanje!

Ranch Kurilovec

Ako volite konje i želite uživati u prirodi, bilo da ste rekreativac, iskusni jahač ili vam je to prvi susret s konjima posjetite Ranch Kurilovec. Program uključuje individualne sate jahanja, terensko jahanje i školicu za djecu stariju od 10 godina.

Jahanje je namijenjeno za sve dobne granice, od najmlađe dobi do duboke starosti. Osim zabave, poboljšava kondiciju, jača mišiće i pomaže u trošenju kalorija. Dokazano je da jahanje ima antidepresivni i umirujući učinak te jača vezu čovjeka s prirodom.

Cijena škole jahanja je 100 kn za školski sat (45 minuta). Sve informacije na www.ranchkurilovec.hr

Osim škole jahanja Ranch Kurilovec ima u ponudi i ležerna vjenčanja na otvorenom, proslave rođendana, raznih prigodnih proslava, Team buildinga, domjenaka i prezentacija, a sve to u okruženju konja i predivne prirode.

KONTAKT:

Adresa: Zelena Aleja 6, Velika Gorica

Mob: +385 91 548 9610

Email: tstepanic@gmail.com

Web: www.ranchkurilovec.com

KK Agramer

Konjički klub Agramer je jedini punopravni član Hrvatskog konjičkog saveza na području Grada Velike Gorice  koji  godinama sudjeluje u  natjecanju u preponskom i dresurnom jahanju. Smješten je u Čičkoj Poljani, desetak minuta od Velike Gorice.

U sklopu kluba moguće je  upisati početnu školu jahanja, te dresurno i preponsko jahanje. Za sve one koji ne jašu, a htjeli bi se družiti s konjima klub ima u ponudi upoznavanje, druženje i šetnju na konjima za sve uzraste.

Za sve one koji su savladali osnove jahanja klub nudi treninge preponskog i dresurnog jahanja, te mogućnost terenskog jahanja u pratnji jahača kao i trening  za daljinsko jahanje.

Adresa: Poljana Čička 76H,

Tel: +385 91 911 2418

Web: www.kkagramer.com

Western Ranch Cowboy

Mob: +385 99 490 49 00

Tel: +385 1 3818 124

E-mail: info@cowboy.com.hr

Adresa: Grbec 9, 10412

Markuševec Turopoljski

 

Ako se želite provesti kočijom u stilu turopoljskih plemenitaša ili upotpuniti svadbeni doživljaj najmom tradicijske zaprege Turopolja, obratite se:

Privatni uzgoj hrvatskog Posavca

Obitelj Dianežević

Adresa: Nikole Tesle 98, Velika Gorica

Tel: 6252-541

Mob: 091/6252-541

 

Foto: Ilustracija/Turistička zajednica Velika Gorica