°C -1

Za novu školsku godinu u potpunosti opremili devetero školaraca iz dvije mnogobrojne obitelji!

09.09.2019.

Petar Brnada

Naša sugrađanka Tihana Maretić koja je diljem grada već odavno poznata po svojim humanitarnim akcijama i pomaganju onima kojima je to uistinu najpotrebnije, sa svojom je ženskom ekipom za novu školsku godinu uspjela opremiti još devetero školaraca iz dvije mnogobrojne obitelji!

Naime, u jednoj obitelji je desetero djece, od kojih je pet školaraca, a druga je obitelj jedne samohrane mame koja ima četiri školarca u nižim razredima osnovne škole te jednu preslatku curicu od 3 godine. Mladi školarci tako su dobili sve što im je potrebno za početak novih školskih obaveza i avantura, od higijenskih potrepština, odjeće i obuće, do punih pernica i torbi.

-Zahvaljujući stvarno velikom odazivu, svima vam do neba hvala na tome, obitelji smo osim školskim priborom opremili i higijenskim potrepštinama, odjećom i obućom, igračkama i društvenim igricama, glazbenom linijom, biciklima i namještajem koji im je bio potreban- poručila je Tihana koja je ovu akciju uspješno provela sa Dalijom, Marijom, Gordanom, Sandrom, Martinom i Ivanom, ali u suradnji s dečkima iz tvrtke Alibi sound koji su im ustupili mušku radnu snagu.

Kako je otkrila Tihana, školski pribor koji su prikupljali uključivao je školske torbe za sve školarce, popunjene pernice, likovni i geometrijski pribor te sve potrebne bilježnice, likovne mape i kolaže, a svoje veliko zadovoljstvo uspješnom akcijom nipošto ne krije te zahvaljuje svima koji su na bili koji način bili involvirani.

-Od srca i do neba vam svima hvala sto ste pomogli da ostvarimo ono sto smo naumili i sto smo mamama zajedničkim snagama olakšali taj ogromni financijski teret polaska u školu! Hvala svima koji su se na bilo koji način odazvali i uključili u ovu lijepu priču, hvala mojim curama, teta Dalija, Marija, Gordana, Sandra, Martina, Ivana, na pomoći pri slaganju, razvrstavanju i pakiranju (i na spašavanju života, ali o tome drugom prilikom), hvala divnim dečkima iz tvrtke Alibi sound sto su nam ustupili mušku radnu snagu, prostor za slaganje te kombi (i vozača) za prijevoz paketa- poručila je Tihana putem Facebooka.

Galerija slika

Za novu školsku godinu u potpunosti opremili devetero školaraca iz dvije mnogobrojne obitelji! Za novu školsku godinu u potpunosti opremili devetero školaraca iz dvije mnogobrojne obitelji! Za novu školsku godinu u potpunosti opremili devetero školaraca iz dvije mnogobrojne obitelji! Za novu školsku godinu u potpunosti opremili devetero školaraca iz dvije mnogobrojne obitelji! Za novu školsku godinu u potpunosti opremili devetero školaraca iz dvije mnogobrojne obitelji! Za novu školsku godinu u potpunosti opremili devetero školaraca iz dvije mnogobrojne obitelji! Za novu školsku godinu u potpunosti opremili devetero školaraca iz dvije mnogobrojne obitelji! Za novu školsku godinu u potpunosti opremili devetero školaraca iz dvije mnogobrojne obitelji! Za novu školsku godinu u potpunosti opremili devetero školaraca iz dvije mnogobrojne obitelji! Za novu školsku godinu u potpunosti opremili devetero školaraca iz dvije mnogobrojne obitelji! Za novu školsku godinu u potpunosti opremili devetero školaraca iz dvije mnogobrojne obitelji! Za novu školsku godinu u potpunosti opremili devetero školaraca iz dvije mnogobrojne obitelji!