Novosti Sport Događanja

Volite fotografirati? Izbrusite svoje vještine na besplatnoj radionici fotografije za početnike!

21.09.2022. / Redakcija

Ako ste se jedan od onih koji sate provode diveći se fotografijama na Instagramu, vrijeme je da primite fotoaparat u ruke i sami krenete u avanturu fotografiranja.

Record Team Velika Gorica organizira besplatne radionice fotografije za početnike.

Cilj radionice je postaviti prvi izazov i probuditi strast koja će polaznika voditi dalje u fotografske vode. Pristup neće biti lagan - uvijek će biti neki idući novi cilj, nešto novo što vas drži budnim jer bez napretka nema uspjeha.

Profesionalni fotograf Filip Jakov Čačija osobno će se posvetiti svakome od polaznika i izoštriti vaš pogled u svijet fotografije, savjetovati u kojem smjeru krenuti, koji kut koristiti, kako iskoristiti prostor ili kako prepoznati kvalitetni fotoaparat.

Filip je radionicu odlučio organizirati potaknut svojim iskustvom i ljudima koji su njemu pomogli kada još nije ni znao koji fotoaparat kupiti. Svi počinjemo negdje.

Radionica je besplatna i počinje 28. rujna u 18:30 sati na adresi Trg kralja Tomislava 16, Velika Gorica (iza zgrade Generali osiguranja), a za sudjelovanje je potrebno prijaviti se ovdje.

Podijeli