Novosti Sport Događanja

Vježbenička tvrtka velikogoričkih ekonomista pobjednica smotre Word Skills Croatia!

11.05.2021. / Petar Brnada

Vježbenička tvrtka velikogoričke Ekonomske škole, VT Fresh Juice bar d.o.o. o čijem smo plasmanu među pet najboljih pisali prije desetak dana, pobjednica je smotre vježbeničkih tvrtki World Skills Croatia 2021.!

-S ponosom i veseljem prenosimo objavu sa stranice Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, objavljenu 5. svibnja 2021. i zahvaljujemo svima koji su dali svoj glas za našu vježbeničku tvrtku Fresh Juice bar d.o.o. –poručili su iz Ekonomske škole uz zahvalu svima koji su glasali.

Naime, službeno je završeno glasanje i odabir najboljeg rada u online smotrama, a velikogorička vježbenička tvrtka prikupila je najviše glasova. Podsjetimo, ova vježbenička tvrtka Ekonomske škole VT Fresh Juice bar d.o.o. jedna je od pet vježbeničkih tvrtki koja je izborila plasman na Smotru strukovnih škola na državnoj razini - World Skills Croatia 2021.

VT Fresh Juice bar d.o.o. čini polovica učenika 3.a razreda Ekonomske škole, a voditeljica vježbeničke tvrtke je nastavnica Marija Mohar.

-Naša djelatnost je proizvodnja i prodaja svježih sokova, smoothieja i shakeova od voća i povrća. Prilikom osmišljavanja djelatnosti tvrtke inicijalno smo htjeli proizvodit i prodavati koktele, ali oni nisu najprikladniji proizvod za našu školu pa smo se odlučili za voćne i povrtne sokove i smoothieje. Naša misija je održavati zdrav način života ljudi koji prirodno, zdravo i odgovorno žive svaki svoj trenutak osiguravajući im zdrave i ukusne napitke. U ponudi imamo voćne smoothieje, osvježavajuće prirodne sokove i zdrave proteinske shakeove. Našu raznoliku ponudu požete pogledati na našoj web stranici, a pronaći nas možete i na Facebook i instagram stranici. Naša vizija je biti vodeća tvrtka za prodaju sveže cijeđenih sokova u Velikoj Gorici, po prepoznatljivosti, kvaliteti, odnosu s potrošačima i prihodima- kažu između ostalog u videu o svojoj tvrtki učenici Ekonomske škole čiji je rad sada i službeno okrunjen najvrjednijom nagradom.

Podijeli