Novosti Sport Događanja

VIDEO Pogledajte kako su Stole i Hiljson Mandela stvarali pjesmu kod našeg Gorana Kovačića

28.04.2021. / Petar Brnada

Legenda hrvatskog rapa, Marin Ivanović- Stoka, u zadnje vrijeme poznatiji kao Stole, stigao je u Veliku Goricu kod svog producenta, našeg sugrađanina Gorana Kovačića, kako bi napravili instrumental za Stoletovu posljednju stvar koja je ostala nedovršena na albumu.

Radi se o pjesmi „Bog zna“ koju Stole snima s Ivanom Hilje poznatijim kao Hiljson Mandela iz trap grupe KUKU$.

-Ovaj je glavni i odgovorni za svu moju muziku. Napravili smo do sada 4-5 albuma ili više. Ja ne eksperimentiram, nikada nisam snimio na stvar od nekog drugog. Idemo to dovest do razine jednog hit singla, kao što Bog uvijek napravi- kaže Stole o suradnji s Goranom.

Nakon druženja kod Goge u studiju, Stole je zadovoljno poručio da su „uboli refren“.

-To je jedan od onih trenutaka kada Duh Sveti takne moment, tko vjeruje, a ja vjerujem u to. Već duže vremena imam potrebu snimiti jednu duhovnu stvar iz moje i naše perspektive. Ja kažem da je to bilo pod pokroviteljstvom Isusa Krista i Duha Svetog. Kak je došao čovjek tak je isprve otpjevao refren. I kada se to dogodi, to je znak da nešto više progovara kroz talent koji nam je dao sam Bog. Ja vjerujem u to i zato imam potrebu napraviti jedan album duhovne glazbe sa rapovima iz moje perspektive svjedočanstava. Od sada ćemo više raditi na prenošenju naših iskustava i svjetla na neke mlađe generacije. Mislim da smo mi kadri puno veće stvari raditi nego samo pričati o kvartu i ulici. To smo prerasli, uvijek se možemo vratiti na kvart i ulicu, ali kroz priču nekog svjedočanstva s većim smislom- izjavio je Stole nakon snimanja.

Kako je bilo na snimanju kod Gorana pogledajte u videu u nastavku.

Podijeli