Novosti Sport Događanja

VG Legacy u novoj akciji za malog Nou: Pomozite skupiti sredstva za liječenje od rijetke bolesti

08.10.2021. / Maja Peranić

VG Legacy opet je u akciji. Velikogorički superheroji ogrnuli su sr svojim plaštevima i pokreni humanitarnu akciju "Noin kaputić" kroz koju će skupljati sredstva za dječaka Nou i njegov odlazak na prijekopotrebno liječenje u Švicarsku.

Noa boluje od Morbus Coats sindroma i jedini je takav slučaj u Hrvatskoj. Izgubio vid na jedno oko, no ovim liječenjem oko bi se kao organ spasilo i Noa bi barem 20-tak godina bio pošteđen proteze, doznajemo iz VG Legacya.

Početni iznos za predujam i sam odlazak na liječenje je oko 100.000 kuna, a ono se provodi u 4 faze i ukupan trošak će biti oko 300.000 kuna. Novac je potrebno skupiti u vrlo kratkom roku jer Noa na liječenje odlazi već 26. listopada, stoga gorički himanitarci pozivaju sve koji su u mogućnosti da se odazovu ovoj akciji.

-Velika nam je hitnost da do 26.10. skupimo početni iznos kako bi Noa započeo liječenje dok je još u četvrtoj fazi bolesti i dok je liječenje moguće. Molim vas da donirate u okvirima svojih mogućnosti, da sherate, da zamolite svoje prijatelje da doniraju i sheraju- kažu iz VG Legacya.

-Molim sve firme i obrte, posebno sa goričkog područja , da doniraju i pomognu nam da Noi omogućimo još sretnije djetinstvo-dodala je Dalija Zubek.

Humanitana akcija pokrenuta je od strane roditelja te prijavljena u Ured državne uprave Zagrebačke zupanije a žiro račun otvoren je na Noino ime.

VG Legacy kreće sprikupljanjem sredstava već na 20. Gastru Turopolja 16.10., gdje će imati štand s hranom i kolačima. Na Gastru im se pridružila u ovoj akciji i Ivana Belošević s turopoljskim štruklima,a bit će tu i Nenad Novosel i njegov Fitness klub Black Jack Gym koji će odvajati dio svojih članarina za Nou te brojni drugi poduzetnici koji su se odmah odazvali akciji.

-Vjerujem da će oni biti primjer svim poduzetnicima jer novac je ionako samo sredstvo kojim možete nekome uljepšati život-kazala je Dalija.

-Imamo puno planova i puno akcija, a unaprijed se zahvaljujemo Pikado klubu CHILL VG na organizaciji pikado turnira, @poker boysima na organizaciji poker turnira, našim humanitacima Turopoljsko srce da su nam se odmah ponudili da dio prihoda od njihovog legendarnog turnira ide za Nou i svima ostalima koji će se još javiti i biti uz Nou. Nije primjereno nekoga izdvajati jer svi radimo punom parom, ali ja jednostavno moram objaviti da će naša Mateja Kalisar sfrkati 300 sarmica za Gastro i da možete unaprijed naručivati jer su prošle godine planule za 2 sata Hvala vam svima, idemo u napad-poručila je Dalija Zubek iz VG Legacya.

HR8523600003118862150
Primatelj :Noa Šebrek
Opis plaćanja :" Za Nou"
SWIFT: ZABAHR2X

Podijeli