Novosti Sport Događanja

VG Legacy poziva u pomoć obitelji kojoj je kuća izgorjela u požaru

02.05.2021. / Maja Peranić

Deveteročlana obitelj iz malog mjesta Dvoranci koje se nalazi na području općine Pisarovina u strašnom je požaru, u četvrtak 29. travnja, ostala bez svega. Njihova kuća izgorjela je do temelja, pa je pokrenuta humanitarna akcija prikupljanja potrepština u koju se uključio i naš VG Legacy pozvavši građane da doniraju građevinski materijal.

Iz Općine Pisarovina jučer su pozvali stanovništvo da pomognu u prikupljanju odjeće, hrane, školskog pribora i higijenskih potrepština, građevinskog materijala i ostalog. Izvijestili su kako će biti otvoren i žiro račun za prikupljanje financijskih sredstava, a potrepštine građani mogu osobno donijeti radnim danom od 8 do 16 sati u prostorije udruge "Sv. Martin Pisarovina" u "Staru školu", I. G. Kovačića 2.

Saznavši za ovaj slučaj stradalu obitelj odmah je kontaktirao i naš VG Legacy kako bi iz prve ruke saznali što je im potrebno pa vas pozivaju da se prema svojim mogućnostima i vi uključite u prikupljanje pomoći.

-Saznali smo da je odaziv u prikupljanju odjeće, obuće i potrepština dobar, te se odlučili fokusirati na druge stvari, kako ne bi došlo do nepotrebnog nakupljanja istih stvari. Oni što je trenutno najpotrebnije, te za što vas molimo za pomoć, kako bi obitelj uz pomoć dobrih ljudi što prije započela sa izgradnjom svoga doma je: 5 kubika građevinskog pijeska i 30 vreća cementa-poručili su iz VG Legacya.

Podijeli