Novosti Sport Događanja

Veseli vatrogasni vikend u Ribnici okupio 25 dječjih i 20 odraslih ekipa na KUP-ovima Franje Mikulina i DVD-a Ribnica

08.07.2024. / Maja Peranić

Vikend u Ribnici protekao je u vatrogasnom „tonu”. Ondje su, u organizaciji DVD-a Ribnica, održana dva natjecanja dječji 5. KUP DVD-a Ribnica te X. KUP Franje Mikulina za odrasle vatrogasce.

Mališani su od jutra ispunili prostor ispred vatrogasno-društvenog doma i odmjerili snage u vatrogasnim disciplinama. Nastupilo je 25 ekipa djece, a KUP je dobio i međunarodni karakter zbog sudjelovanja djece iz DVD-a Bajmok iz Vojvodine.

-Uz odličnu atmosferu, navijanje i dječju zaigranosti ostvareno je nekoliko vrhunskih rezultata. Čestitke pobjednicima ali i veliko bravo za sve male vatrogasce – istaknuli su organizatori.

U poslijepodnevnim satima održao se X. Kup Franje Mikulina u brzom spajanju usisnog voda. Okupio je 20 ekipa među kojima su također bili gosti iz Vojvodine odnosno Stare Moravice. Atmosfera je bila na vrhuncu.

-Velika izjednačenost, zanimljivi Superkup i opuštena atmosfera svih sudionika rezultirali su odličnom zabavom koja je trajala dugo u noć. Zahvaljujemo se svima na dolasku, a pobjednicima po kategorijama i u Superkupu čestitamo na ostvarenim rezultatima – dodali su iz DVD-a Ribnica.

 

REZULTATI

Djeca ženska
1.Dvd Obedišće
2.Dvd Ribnica
3. Dvd Velika Buna

Djeca muška
1. RIBNICA
2 Šćepanje
3. Zaprešić

Ukupni pobjednik 5.kupa za djecu
Je DVD Ribnica Djeca muška s najboljim rezultatom natjecanja 11,90 sekundi

X.kup Franje Mikulina

Kategorija Muški A
1. Velika Buna
2. Petrovina
3. Buševec

Žene A
1. Zaprešić 2
2. Repušnica
3. Zaprešić 1

Muški B
1. Odranski Obrež
2. STARA moravica

Žene B
1.Leskovec Toplički 1
2. Leskovec Toplički 2
3. Obedišće

Superkup
Muški
1.Velika Buna
2.Petrovića
3. Buševec

Ženski
1. Leskovec 1
2. Zaprešić 2
3. Obedišće

 

(foto: DVD Ribnica)

Galerija slika

Veseli vatrogasni vikend u Ribnici okupio 25 dječjih i 20 odraslih ekipa na KUP-ovima Franje Mikulina i DVD-a Ribnica Veseli vatrogasni vikend u Ribnici okupio 25 dječjih i 20 odraslih ekipa na KUP-ovima Franje Mikulina i DVD-a Ribnica Veseli vatrogasni vikend u Ribnici okupio 25 dječjih i 20 odraslih ekipa na KUP-ovima Franje Mikulina i DVD-a Ribnica Veseli vatrogasni vikend u Ribnici okupio 25 dječjih i 20 odraslih ekipa na KUP-ovima Franje Mikulina i DVD-a Ribnica Veseli vatrogasni vikend u Ribnici okupio 25 dječjih i 20 odraslih ekipa na KUP-ovima Franje Mikulina i DVD-a Ribnica Veseli vatrogasni vikend u Ribnici okupio 25 dječjih i 20 odraslih ekipa na KUP-ovima Franje Mikulina i DVD-a Ribnica Veseli vatrogasni vikend u Ribnici okupio 25 dječjih i 20 odraslih ekipa na KUP-ovima Franje Mikulina i DVD-a Ribnica Veseli vatrogasni vikend u Ribnici okupio 25 dječjih i 20 odraslih ekipa na KUP-ovima Franje Mikulina i DVD-a Ribnica Veseli vatrogasni vikend u Ribnici okupio 25 dječjih i 20 odraslih ekipa na KUP-ovima Franje Mikulina i DVD-a Ribnica Veseli vatrogasni vikend u Ribnici okupio 25 dječjih i 20 odraslih ekipa na KUP-ovima Franje Mikulina i DVD-a Ribnica Veseli vatrogasni vikend u Ribnici okupio 25 dječjih i 20 odraslih ekipa na KUP-ovima Franje Mikulina i DVD-a Ribnica Veseli vatrogasni vikend u Ribnici okupio 25 dječjih i 20 odraslih ekipa na KUP-ovima Franje Mikulina i DVD-a Ribnica Veseli vatrogasni vikend u Ribnici okupio 25 dječjih i 20 odraslih ekipa na KUP-ovima Franje Mikulina i DVD-a Ribnica

Podijeli