Novosti Sport Događanja

Velikogorički glazbenik Coolins predstavlja novu pjesmu

22.03.2023. / Klara Kosić

Karlo Bartolec, poznatiji pod umjetničkim imenom Coolins glazbom se bavi cijeli svoj život. Iako je tijekom djetinjstva imao problema sa sluhom u jednom uhu, nije ga spriječilo da upiše glazbenu školu, a kada nije mogao nastaviti učiti klarinet zbog astme, počeo je učiti solo pjevanje. Strast prema glazbi nadjačala je njegove fizičke poteškoće, a danas, s izvrsnim sluhom i glasom, gradi pjevačku karijeru.

Pjevač živi u Velikoj Gorici već pune 3 godine, a vjerojatno ćete ga imati prilike vidjeti na ulicama našega grada kako šeće ili ispija kavu.

Pjesma "Onaj Dan" ljubavna je pop balada koja spaja svoje zaljubljenih kroz cijelu priču spota.

Autor teksta je Ante Majić, glazbu, aranžman i produkciju potpisuje Ante Gudelj, dok je za završni mastering zaslužan kolega Drago Smokrović Smokva.

Ivan David Jurić, redatelj je glazbenog spota mladoga pjevača, čija zajednička suradnja traje već punih sada skoro 3 godine. Glavnu ulogu u spotu ima mlada Martina Serdar, javnosti poznata kao bivša natjecateljica dvaju showa "Ženim sina i Ljubav je na selu"  s kojom je pjevač privatno jako dobar.

Pjesma je premijerno ugledala svjetlo dana u petak 17. ožujka, a reakcije publike su i više nego odlične.

- Toliko mi se ljudi putem društvenih mreža javlja i hvale pjesmu, da im već na prvo slušanje pjesma uđe u uho. Drago mi je da je publika prihvatila pjesmu, presretan sam zaista, jer da njih nema sve ovo bi bilo uzalud - kazao je pjevač.

Pjevač se priprema i za nadolazeće koncerte koje će izvesti u pratnji svoje dvojice kolega u akustičnoj verziji.

Video možete pogledati u nastavku.

 

 

Podijeli