Novosti Sport Događanja

Večeras zadnja prilika za kino pod zvjezdanim nebom! Na velikom platnu "Priče iz skrivenog grada: Drvo želja" te "Divlja ruža"

29.06.2022. / Petar Brnada

Stigla nam je još jedna srijeda, što znači još jedno kino na otvorenom koje donosi dvije projekcije! U Parku dr. Franje Tuđmana večeras u 18 sati pod zvjezdanim nebom možete pogledati „Priče iz skrivenog grada: Drvo želja“, animirani sinkronizirani film u trajanju 90 minuta.

U skrivenom su gradu njegovi građani davno sklopili pakt o suživotu u harmoniji, ali mlada oposumka Kerry sanja o avanturi izvan zidina grada.

Na ceremoniji koja se odvija svake godine, ona ubere posljednje sjeme s mitskog Stabla želja, koje nekako pokreće apokaliptičnu ledenu oluju...

U 20 sati prikazat će se glazbena drama „Divlja ruža“ u režiji Toma Harpera, koja donosi priču o Rose-Lynn Harlan, samohranoj majci iz Glasgowa, koja izlazi iz škotskog zatvora nakon godinu dana zbog manjeg kaznenog djela.

No nije puno toga naučila i željna je nastaviti točno gdje je stala – želi postati country pjevačica i to u Americi, Nashvilleu. Činjenicu da ima dvoje djece mlađe od 10 godina za koju se brine njezina majka nekako je zaboravila, ili je pogurana u dio mozga u kojemu je spremljeno ‘ono za kasnije’.

Film je dobitnik 18 filmskih nagrada i nominiran je za njih još 41.

U sklopu Goričkih večeri ulaz na projekcije je besplatan!

Podijeli