Novosti Sport Događanja

Večeras ne propustite besplatnu predstavu „Šund naš svagdašnji” u sklopu Goričkih večeri!

09.06.2022. / Klara Kosić

Ako ste večeras kanili gledati još jednu od brojnih emisija na televizoru, najbolje je da ga ugasite i pođete u Dvoranu Gorica jer tamo vas u 20 sati čeka sve ono što previše poznajete kroz potpuno drugačiji pogled.

Robert Krajinović napisao je i režirao kazališnu igru „Šund naš svagdašnji” koja na zabavan i originalan način propituje tv sadržaje kojima smo svakodnevno izloženi.

Radnja predstave je smještena u tv studio lokalne televizije koja je u raspadu. Lijepa tv voditeljica Lana Pišček bori se sa amaterizmom i neradom zaposlenika na spomenutoj televiziji i na sve načine pokušava održati profesionalni nivo što joj baš i ne ide lako. U svoju emisiju ugošćuje razne tipove gostiju, od priprostog novopečenog saborskog zastupnika, preko 'wanna bee' pjevačice i samoprozvane kraljice Instagrama do netalentiranog nadobudnog pjevača iz talent showa. Bit će tu niz komičnih pjevačkih i plesnih nastupa, a sve nam djeluje poznato, jer slične situacije gledamo na svim programima svih tv-kuća, što nam nude šund i jeftinu zabavu. Predstavu je pripremila ADAM Scena, dok glavne uloge tumače Nevena Vukes, Robert Krajinović, Monika Mihajlović i Adam Končić.

Ulaz je besplatan!

Podijeli