°C 9

Večeras nastup kantautora, radionica papirnatih ukrasa te zabava uz društvene igre

19.12.2018.

Petar Brnada

Kao i svih prethodnih dana, i večeras vas kraj Muzeja Turopolja, ali i u njegovoj unutrašnjosti očekuje niz prigodnih događanja.

Naime, na „prosinačku“ pozornicu u 19:15 sati izaći će kantautori Vedran Ivorek i grupa Mixed up Marry dok će u Muzeju u 18 sati započeti radionica izrade papirnatih ukrasa za bor.

Uz to vas, također s početkom u 18 sati, u Centru za posjetitelje očekuje Večer društvenih igara koju su zajedničkim snagama pripremili Gorički klub mladih i Udruga Talus.

-Kako drugačije spojiti zabavu, druženje s prijateljima i Božić, nego u Večeri društvenih igara u sklopu Prosinca u Gorici! Ekipe iz Udruge Talus i Goričkog kluba mladih ponovno udružuju svoje snage kako bi vama omogućili zabavnu večer, koju će dodatno obilježiti adventski ugođaj- kazali su iz Kluba mladih.

I ovog puta za brojan izbor društvenih igara pobrinut će se Talusovci, a za već iskusne igrače, pripremili su i nove igre. Večer društvenih igara održat će se u prostoru Turističke zajednice Velike Gorice, a sve će započeti u 18 sati.

Četvrtak, 20. prosinca, donosi još jednu radionicu koja će se u Muzeju Turopolja održati s početkom u 18 sati, a ovog puta riječ je o izradi božićnih gljiva.