Novosti Sport Događanja

Večeras ljetno kino na otvorenom: Na velikom platnu animirana obiteljska priča i urnebesna komedija!

23.06.2021. / Petar Brnada

Ljetno kino velikogoričkog POUVG-a ide dalje, a večeras vas pod otvorenim nebom u Parku dr. Franje Tuđmana očekuju još dva filmska naslova.

Prvo će se u 18:00 sati prikazati crtić LUKA I ČAROBNI MUZEJ, obiteljska animirana sinkronizirana priča, a zatim u 20:00 sati urnebesnu komediju DESET DANA BEZ MAME, punu smijeha i ludih situacija.

LUKA I ČAROBNI MUZEJ / Harvie and the Magic Museum je animirani, sinkronizirani film u režiji Martina Kotíka i Inne Evlannikove.

Luka je pametan, ali previše živahan dječak s jednom ambicijom: završiti posljednju razinu svoje računalne igre. Međutim, završetak igrice će biti tek početak velike avanture koja će odvesti Luku, njegovog psa Džekija i prijateljicu Moniku u davno zaboravljeni muzej lutaka, gdje će Luka vratiti u život sve lutke, pa tako i groznog lutkara!

DESET DANA BEZ MAME / 10 jours sans maman je komedija Ludovica Bernarda u kojoj glavne uloge tumače Aure Atika, Franck Dubosc i Alexis Michalik.

Što sve može poći po zlu kada mama i supruga ode na službeni put, a otac ostane kod kuće da se brine o djeci, kućanstvu ali i svom poslu?

Antoine Mercier je direktor ljudskih resursa u velikoj firmi i upravljanje zaposlenicima mu je u malom prstu. No pobrinuti se za kućanske poslove i za četvero djece koja su, naizgled, izvan kontrole puno je veći zadatak…. Film nudi puno smijeha i ludih situacija.

Uzmite piknik prostirke i dekice te uživajte u projekcijama pod otvorenim nebom!

Podijeli