°C 1

Učenici Kumičića obilježili Dan kravate milenijskom fotografijom

18.10.2018.

Redakcija

Na današnji dan u Republici Hrvatskoj obilježava se Dan kravate, a obilježavanju ovog dana pridružili su se i učenici OŠ "Eugen Kumičić". Učenici drugih razreda napravili su milenijsku fotografiju ispred škole.


-Znamo da se od 2003. godine obilježava Dan kravate pa smo odlučili i mi sudjelovati u tome, jer želimo da se postigne ono što je cilj, da se Dan kravate obilježava u cijelom svijetu, a ne samo kod nas- kazala nam je učiteljica 2.b razreda, Marcela Đurić.

Kravata je jedini hrvatski simbol koji je univerzalno poznat i prepoznatljiv u cijelom svijetu.

-Unikatne i maštovite kravate radili smo s djecom u sklopu produženog boravka jučer i prekjučer. Oni znaju da kravatu uglavnom nose tate kada idu na posao, a sada su naučili da kravate mogu nositi i djeca i žene. Naučili su da je kravata simbol Hrvatske- dodala je učiteljica Marcela Đurić.Obilježavanje Dana kravate okončali su zajedničkom milenijskom fotografijom.

Galerija slika

Učenici Kumičića obilježili Dan kravate milenijskom fotografijom Učenici Kumičića obilježili Dan kravate milenijskom fotografijom Učenici Kumičića obilježili Dan kravate milenijskom fotografijom Učenici Kumičića obilježili Dan kravate milenijskom fotografijom Učenici Kumičića obilježili Dan kravate milenijskom fotografijom Učenici Kumičića obilježili Dan kravate milenijskom fotografijom Učenici Kumičića obilježili Dan kravate milenijskom fotografijom