Novosti Sport Događanja

U utorak prva grupa Razgovaraonice Ispeci pa reci!

12.03.2018. / Redakcija

Gradska knjižnica Velika Gorica u utorak kreće s prvom grupom Razgovaraonice Ispeci pa reci.

Riječ je o grupi u koju su dobrodošli svi oni koji vole razgovarati, diskutirati, polemizirati, iznositi svoja, ali i poslušati i uvažiti i tuđa mišljenja i stajališta, čija će se okupljanja održavati jednom mjesečno.

Razgovori će se odvijati pod vodstvom dviju mentorica, pedagoginje Marije Ajse Peuc i književnice Nade Mihoković Kumrić koje će se izmjenjivati, a raspravljat će se o širokoj paleti tema iz područja kulture, povijesti, umjetnosti, psihologije, zdravlja, odnosa, obrazovanja, tradicije i baštine te općenito svakodnevice koja nas okružuje.

Organizatori poručuju da je Razgovaraonica Ispeci pa reci! namijenjena svim odraslim sugrađanima starijima od 18 godina, a cilj ovakvog okupljanja je naučiti izražavati svoja mišljenja na konstruktivan način, ali prije svega razvijanje kulture dijaloga i poštovanja za tuđa i različita mišljenja i stavove.

Prvi sastanak održat će se u utorak 13. ožujka s početkom u 18 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, Središnji odjel za odrasle, Zagrebačka 37, a da biste sudjelovali potrebno je da se prijavite putem e-maila posudba@knjiznica-vg.hr ili osobno u knjižnici (navesti ime i prezime, e-mail ili telefonski kontakt).

Podijeli