Novosti Sport Događanja

U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri

21.06.2021. / Maja Peranić

Ritmovima bluesa, rocka i countryja završilo je još jedno izdanje programom bogatih Goričkih večeri. Vruće ljetne temperature izmamile su građane da u predvečerje udahnu svježeg zraka i prošetaju Tuđmancem, a on je proteklih desetak dana njima pružio niz atraktivnih i zanimljivih sadržaja.

Goričke večeri započele su 10. lipnja, a najprije su nam donijele kazališni program, da bi u proteklih nekoliko dana razveselile brojnu publiku odličnim koncertima. Posjetimo, raspjevane večeri otvorile su klape svojim koncertom „Oj, ti dušo, moje duše” koje su zapjevale na terasi Doma kulture Galženica. Nakon njih, Veliku Goricu su redom posjetili Mungos brothers blues band, Bosutski bećari, Klapa Kampanel, te za kraj niz izvođača na tradicionalnom VG Blues, rock and country festivalu.

Jučerašnja je večer na pozornici na Tuđmancu tako donijela nastupe Lele i Joea Kaplowitza, Sunnysiders-a, Toneya Lee Kinga, Sky Groove-a, Route 66 i Ritma ulice.

Bilo je stoga za svakog ponešto na ovogodišnjem glazbenom repertoaru, a sudeći po brojnosti publike, pljesku i ovacijama, može se zaključiti da su Velikogoričani doista uživali i napokon dočekali održavanje ovakvih manifestacija.

 

Galerija slika

U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri U ritmu bluesa, rocka i countryja završile Goričke večeri

Podijeli