Novosti Sport Događanja

U Lekeniku danas igraju Zlatko Dalić i Humane zvijezde Hrvatske, a poslje slijedi fešta uz Škoru, Bulića, Kutlića i druge

20.09.2023. / Ivana Ćurić

Velikim koncertom i nogometnom utakmicom humanitarnog karaktera u Lekeniku se danas obilježava 30 godina SOS Dječjeg sela Lekenik te 20 godina Udruge Humane zvijezde '03.

U Lekeniku se danas u 17 sati igra humanitarna nogometna utakmica u kojoj će snage odmjeriti igrači Humanih zvijezda Hrvatske ‘03 u čijem sastavu igraju mnogi bivši hrvatski reprezentativci, pjevači, glumci i brojne druge osobe javnog života. Na drugoj strani igrališta stajat će veterani NK Lekenika.

U sastavu Humanih zvijezda kao poseban gost bit će izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, a stižu i brojne druge nogometne zvijezde.

Nakon utakmice koja će započeti u 17 sati na igralištu NK Lekenika od 19 sati započinje i veliki glazbeni spektakl na kojem će nastupiti:  Željko Bebek, Miroslav Škoro, Mate Bulić, Sandi Cenov, Mladen Burnać, Feminnem, Minea, Lidija Bačić, Amir Kazić Leo, Ivan Martić Ivica, Marko Kutlić, Ivan Zak, Denis Dumančić.

Humanitarna udruga Humane zvijezde Hrvatske ‘03 već 20 godina organizira humanitarno sportske priredbe i utakmice s ciljem skupljanja pomoći za djecu s posebnim potrebama u razvoju, djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi i ostaloj djeci kojoj je pomoć potrebna.

 

Podijeli