°C -4

Tražite posao? Ova tvrtka hitno traži radnike u Velikoj Gorici

25.11.2020.

Maja Peranić

Nezaposleni ste i već neko vrijeme bezuspješno tražite posao? Živite u Velikoj Gorici, a imate i automobil ili motocikl? Posao baš za vas nudi tvrtka Meta Mate koja hitno traži zaposlenike na području našeg grada. Partner firma za dostavu preko platforme Glovo potražuje dostavljače, edukacije se održavaju već večeras, a s poslom se počinje ovaj petak.

Riječ je o tvrtki koja je osnovana je 2019. godine te trenutno ima više od 200 zaposlenih vozača/ica i dostavljača/ica u više od 10 gradova Republike Hrvatske (Karlovac, Osijek, Pula, Rijeka, Slavonski Brod, Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split, ...).

-Mi smo posrednik između Vas i naših partnera kao što su Glovo, Pauza, Wolt, Bolt i Uber. Cilj nam je zadržati ulogu glavnog posrednika uz stabilno i kvalitetno poslovanje. Naša snaga je u iskustvu i stručnosti. Misija i vizija su nam zadovoljni zaposlenici i naši krajnji korisnici. Mi smo tim koji brine za Vas kako na početku, tako i tijekom cjelokupnog rada u našoj firmi – ističu iz tvrtke Meta Mate.

Prijave se primaju putem e-maila: posao@metamatemm.com, putem linka za prijavu OVDJE, a telefonom 0916200687 ili 0993371751 možete dobiti sve dodatne informacije koje vas zanimaju o poslu. Oglas je objavljen i na stranicama HZZ-a.

Edukacija za sve zainteresirane održat će se večeras u 20 sati, a s radom se kreće već ovaj petak.

Galerija slika

Tražite posao? Ova tvrtka hitno traži radnike u Velikoj Gorici Tražite posao? Ova tvrtka hitno traži radnike u Velikoj Gorici