Novosti Sport Događanja

Studenti osmislite svoje poduzetničke projekte i „izbrusite“ ih uz pomoć stručnog mentora te osvojite novčane nagrade

28.03.2023. / Redakcija

Otvoren je javni poziv za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva na području Republike Hrvatske, kojeg organizira HAMAG-BICRO. Cilj programa je pružiti studentima priliku da usavrše svoje poduzetničke projekte, usvoje vještine o vođenju, upravljanju i osnivanju poduzeća te uz stručno vodstvo mentora predstave svoje projekte na finalnom natjecanju.

Poziv je u okviru projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“.

Tri projekta koja ostvare najveći broj bodova, bit će novčano nagrađena u sljedećim iznosima: od 3000 eura za prvo mjesto, 2000 za drugo i 1000 eura za treće mjesto.

Prihvatljivi prijavitelji su studenti završnih godina, odnosno zadnje dvije godine koji redovno ili izvanredno pohađaju jedno od preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova u Republici Hrvatskoj.
Prijave su otvorene do petka u 23:59 sati, a prijaviti se možete putem online obrasca za prijavu za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva. Sve informacije i dokumentacija moraju biti na hrvatskom jeziku i latiničnom pismu.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Podijeli