Novosti Sport Događanja

"Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu

28.05.2023. / Ivana Ćurić

Među tridesetak ekipa koliko se natjecalo u pripremanju najboljeg roštilja, pobjedu je na 5.Chill&Grillu odnijela ženska posada, ili bolje reći grupa, pod nazivom Spice Girls iz KUD-a Čiče.

U velikoj konkurenciji laskavu su titulu najboljih tako ponijele grill-majstorice koje su od četveročlanog žirija pobrale sve desetke uz komentar "Savršeno ispečeno!", a neslužbeno doznajemo imale su i asa u rukavu za dobro pacanje mesa što je zasigurno doprinijelo pobjedi koju su pred nosom odnijele drugoplasiranoj ekipi. Obje ekipe imale su isti, maksimalni broj bodova pa su presudile sitnice.

-Znamo pojest, al' bome znamo i pripremiti, dokazale smo to i kada je roštilj u pitanju ,jedino nas strah da nam muževi sada više neće peći meso na roštilju-rekla nam je Martina iz Spice girls ekipe.


Drugo mjesto u pripremanju najboljeg roštilja osvojili su mladi iz Općine Orle, a treće mjesto Turopoljska udruga skauta TUR.

Posjetitelji koji su dolazili u Etno naselje Novo Čiče imali su priliku razgledati i oldtimere, kupiti domaće proizvode raznih OPG-ova, kušati roštiljsku ponudu i domaće kolače, a nije nedostajalo ni glazbe.

-Turopoljski Chill & Grill” u Novom Čiču izrastao je već sada u gastro manifestaciju prepoznatljivu i izvan granica našega grada. Stipo Duvnjak i njegova vrijedna ekipa svake godine sjajnom organizacijom podižu ljestvicu još više-poručio je gradonačelnik Krešimir Ačkar.Natjecatelji iz Viškova: "Nadamo se da nam ovo nije zadnji put da sudjelujemo, prezadovoljni smo!"

Prvi put je u sklopu manifestacije organizirano i natjecanje u pripremi najbolje gibanice, od pristigla 34 uzorka žiri je odabrao TOP3, a prvo mjesto osvojila je Lidija Rožić iz Društva žena Buševec. Oni koji su prolazili uz štandove zasigurno su primijetili Buševčanke, jer da se birala najveselija ekipa osvojile bi i tu nagradu.

No, ne može se reći, nisu za dobrim raspoloženjem zaostajali ni drugi gosti, pa je zasvirala i violina i šargija oko roštilja kojeg su pripremali KUD Izvor iz Vrbova.

-Više puta smo gostovali u Novom Čiču u sklopu Ivanja, ovo je prvi put da smo došli na ovakvo jedno događanje i stvarno nam se jako sviđa, prezadovoljni smo, čestitamo organizatora imamo samo pohvale za njih i nadamo se da nam ovo nije zadnji put da smo na Chill&grillu-rekla nam je Slavica Erceg, voditeljica KUD-a Izvor iz Viškova, u Primorsko-goranskoj županiji koji njeguju običaje Hrvata iz Bosne.Ako vrijedi ona stara dobar glas daleko se čuje, onda zasigurno već sljedeće godine možemo očekivati još gostiju iz drugih krajeva Lijepe naše što je najbolja potvrda organizatorima da nastave u istom tonu.

Galerija slika

"Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu "Spajsice" iz Čiča "zapaprile" muškoj konkurenciji i odnijele pobjedu na 5. Chill&Grillu

Podijeli