Novosti Sport Događanja

Slatku donaciju Legalis usmjerio djeci i korisnicima pučke kuhinje

08.05.2020. / Juraj Odrčić

Legalis team preuzeo je još jednu donaciju Atlantic grupe, a ovoga puta ona će razveseliti one mlađe i ljubitelje slatkoga. Naime, iz skladišta u Velikoj Gorici gorički humanitarci su preuzeli donaciju slatkiša.

- Atlantic Grupa ne staje sa svojim dobrim djelima pa su opet poslali veliku donaciju Legalisu i to u najslađem mogućem obliku. Oko 5.000 komada čokoladica, M&M’s bombona i žvakaća, preuzeli smo danas na njihovom skladištu i odmah krenuli razveseliti nama najbitnije aktere svake priče, dječicu - javila je Dalija Zubek.

Odmah nakon preuzimanja donacije krenula je i raspodjela pa će tako Crveni križ Velika Gorica čokoladice uključiti u pakete za potrebite te će do isteka zaliha biti u desertu korisnicima pučke kuhinje.

- Odmah poslije uputili smo se u Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica i razveselili njihove štićenike sa slatkišima. Ovaj vikend posjetit ćemo još jednu ustanovu i razveseliti klince, a naše čokoladice zasladit će i sve korisnike prihvatilišta za beskućnike - poručila je Dalija zahvalivši i Tihani Maretić te Josipu Barišiću koji su se stavili na raspolaganje.

 

Galerija slika

Slatku donaciju Legalis usmjerio djeci i korisnicima pučke kuhinje Slatku donaciju Legalis usmjerio djeci i korisnicima pučke kuhinje Slatku donaciju Legalis usmjerio djeci i korisnicima pučke kuhinje

Podijeli